Frisk fisk online – IversenFish

Dette indlæg er sponsoreret og indeholder affilierede links. 

Friske fisk er en råvarer, som de fleste kender til. Smagen er markant anderledes end det udvalg supermarkedet tilbyder og kvaliteten er ofte ikke til stede, hvis fisken ikke er frisk. Over de seneste år er frisk fanget fisk blevet sværere og sværere at komme i nærheden af. Specielt hvis prisen skal være nogenlunde. 

Når der skal bruges frisk fisk har det aldrig været naturligt for os, at købe det online. Vi har altid stået i kø ved havnekanten og ventet på fiskekutteren kom i land. 

Frisk fisk online er dælme friskt!

Højtiderne samler familien og derfor skal maden bare spille. Derfor har jeg altid gået til den lokale havn og hentet frisk fisk. Situationen var blot den, at fiskekutteren ikke var kommet afsted den pågældende morgen, hvor fisken skulle hentes. Skipperen forklarede, at båden havde problemer,  og anbefalede at bestille min fisk over nettet. 

Det måtte briste eller bærer – heldigvis var jeg i god tid og middagen skulle først stå klar til dagen efter. Vi fik – hurtigt bestilt fisk fra IversenFish og varen blev leveret dagen efter. 

Kvaliteten var i top ! Leveret til døren og i fine udskærringer. 

Fisk: spis 350 gram fisk ugentlig, hvoraf mindst 300 gram skal være fra fed fisk som fx laks, makrel, ørred eller hellefisk. Vælg gerne fiskepålæg hver dag som fx makrel, sild, laks, tun, fiskepate og spis gerne fisk til aftensmad 1-2 gange om ugen

Kilde: Sundhed.dk
Luk menu