Gaven til de små i familien

Dette indlæg er sponsoreret og indeholder affilierede links. 

Foto: abeungen.dk

Har du selv, dine venner eller familie lige fået en lille ny, som skal fejres og forkæles? Så har vi den perfekte, klassiske gave til dåben, fødselsdagen eller jul. Bestik sættet fra Nordahl Andersen kan du få til en rigtig god pris hos Abeungen.dk. Det kommer i flere forskellige versioner, med bl.a. Bamse og Kylling, Kaj og Andrea eller små ænder. 

Jeg har selv fået bestikket, da jeg var lille, og fandt stor glæde i at det var lige min størrelse. Som barn kan verden godt være lidt for stor til tider, og den lange tunge gaffel er ikke altid lige nem at have med at gøre. Så er det dejligt med bestik i børnestørrelse, som kan være i hånden og i munden! 

Bestikket er fremstillet i rustfrit stål og går nemt i opvaskemaskine gang på gang. Er der flere børn i familien er der mange designs at vælge imellem, så de kan få hver deres! Hvert bestik sæt har en gaffel, en kniv, en spiseske og en teske. 

Køb sættet hos Abeungen.dk og få også navnet på barnet indgraveret på hvert bestik! 

Bestikket er en god måde at introducere barnet til selvstændighed! 

Lad barnet holde bestikket selv når de spiser, lær dem at de selv kan skære deres mad ud med et bestik, de har let ved at håndtere. Det er en stor glæde for børn at kunne selv, og vil ofte afhjælpe den magtesløse frustration som ofte ender i gråd ved spisebordet, når de ikke kan noget selv. 

Som noget helt unikt kan du ved køb af bestikket hos abeungen.dk også få indgraveret dit barns navn på hvert stykke bestik. Dette gør bestik sættet helt unikt, og gør, at de f.eks. også kan få det med i skole, så de altid kan kende deres eget. 

Flere produkter fra abeungen.dk

Foto: abeungen.dk
Foto: abeungen.dk
Foto: abeungen.dk

Dette bestik er en investering i nostalgi, som dit barn vil tage med sig ind i voksenlivet. Jeg har stadig mit eget bestik sæt, som bringer mig gode minder fra barndommen. 

Køb bestikket allerede i dag og få det pakket gratis ind fra abeungen.dk 

Luk menu