Gaven til grillmesteren

Dette indlæg er sponsoreret og indeholder affilierede links. 

Klik på billedet for at købe den perfekte gave til grill entusiasten på Roba.dk!

Hvem vil elske dette grillsæt?

Dette grillsæt fra Tramontina er den perfekte gave til personen der er vild med grill, en saftig bøf, eller som bare sætter pris på at bestikket kan skære gennem hvad end der bliver serveret. Grillbestikket har et rustikt look, som passer perfekt ind i ethvert hjem med sans for detajlen. Sættet emmer af kvalitet som er unægteligt forbundet med Tramontina mærket. Det er produceret i ægte træ og stilrigt. Det egner sig til grill entusiasten, der enten har brug for nyt grej såvel som den, der lige er startet inden for det kulinariske felt.

Hvorfor grillbestik fra Tramontina?

Fordi der ikke er et grillsæt på markedet der matcher Tramontinas kvalitet, garanti og pris. 
Sættet indeholder 15 dele i én gaveæske. Der er bestik til 6 personer, et forskærersæt bestående af en grillgaffel, en grillkniv samt en grilltang. Hele sættet – inklusiv knive – kan gå i opvaskemaskinen, så du aldrig skal bekymre dig om opvasken eller indgroet skidt og snavs, som du skal kæmpe for at få af. Sættet er fremstillet i rustfrit stål med greb i træ – ret unikt, når der er tale om maskinopvask. Det bedste af det hele? Sættet kommer med 5 års garanti når du køber gennem Roba.dk, og de har meget mere grill udstyr, hvis denne gave ikke helt rækker til budgettet. 

Tramontina har mange produktserier, så du kan også gøre det til en årlig ting, hvor du tilføjer et nyt produkt til samlingen, og dermed ikke skal bekymre dig om at finde på en gave. Modtageren af gaven vil uden tvivl takke dig! Især hvis de holder af flot borddækning der ikke går på kompromis med kvaliteten. Bestikket er heller ikke kun til grillmaden – det kan bruges hver dag, og det er en kæmpe fordel at det så kan gå i opvaskeren. Hvem er ikke træt af sløve smørknive der aldrig kan komme gennem en saftig rød bøf? Vi ejer selv grillsættet og kunne ikke undvære det – det er lige før vi overvejer at tage det med når vi skal ud at spise! 

Dette er gaven, du vil fryde dig over at give og ville ønske du selv kunne beholde. Og pris og kvalitet går faktisk ikke hånd i hånd med Tramontina – der er mere værdi for pengene end noget andet produkt vi har haft i hånden. Så skynd dig at få bestilt grillsættet – der er fri fragt fra 399,- og levering på 1-3 hverdage! 

Luk menu