Giv dine vægge liv med wallstickers

Dette indlæg er sponsoreret og indeholder affilierede links. 

Dream, Create, Inspire - Wallstickerland.dk
Foto: Wallstickerland.dk

Wallstickers er populære som aldrig før og kan efterhånden fås i et utal af variationer og modeller, så man er sikker på at finde lige den, der passer til éns stil. Wallstickers er en sjov måde at skabe liv i hjemmet på, da de kan pifte et rum op og gøre den kedelige hvide væg mere spændende. Der findes derfor både sjove, søde, motiverende og romantiske wallstickers, hvor man kan lege med sammensætningen af de forskellige og skabe lige den stil, man ønsker. De kan bruges i alle rum, og det er kun fantasien, der sætter grænser.

Vi giver her vores top 3 wallstickers til både entréen, badeværelset og børneværelset. På Wallstickerland.dk kan du se et meget større udvalg, hvor du kan lade dig inspirere til din næste wallsticker. På deres hjemmeside giver de dig endda inspiration til, hvordan du kan anvende deres forskellige wallstickers.

Top 3 wallstickers til entréen

Entréen kan være et svært rum at indrette, fordi det ofte er et gennemgangsrum og derved ikke et rum, hvor man opholder sig ret længe ad gangen. Det skal være et praktisk rum, hvor man let kan komme frem og tilbage, og derfor er pynten også sparsom. Måske bruger du kun din entré til opbevaring af sko, overtøj og nøgler, eller måske har du et par lysestager på en reol til at give rummet lidt liv.

Ved at bruge en wallsticker kan du live rummet mere op. Det er trods alt det første rum, både du og dine gæster ser, så hvorfor ikke gøre det mere dekorativt og indbydende?

Nedenunder ser du vores bedste bud på 3 dekorative wallstickers, der giver din entré liv på hver sin måde.

Glem nu ikke - Wallstickerland.dk
Foto: Wallstickerland.dk
Foto: Wallstickerland.dk
Foto: Wallstickerland.dk

Fælles for alle tre wallstickers er, at de er utrolig elegante i deres simple designs. De kan placeres lige, hvor du ønsker, de skal sidde i entréen. “Glem nu ikke” wallstickeren er et sjovt indspark til entréen og den, der godt kan være lidt glemsom en gang i mellem. Placer den som på billedet eller direkte på bagsiden af døren, så det altid er det sidste, du ser, før du forlader hjemmet. På den måde slipper du for at skulle stå på den anden side af døren og klappe på lommerne for lige at tjekke, om du nu har husket det hele.

“Home is where the heart is” er et sødt citat, der tydeligt viser dine gæster, at du værdsætter dit hjem rigtig meget. Denne wallsticker kan placeres som på billedet eller måske over en reol med fine lysestager. Uanset hvad, skal det nok skabe en varm velkomst.

“Ude godt, hjemme bedst” er et klassisk citat, der viser, at det nu engang er bedst at være indenfor hjemmets fire hyggelige vægge. Du kan placere denne wallsticker på bagsiden af døren eller på væggen ved indgangen til stuen, som er et af de rum, hvor man opholder sig mest, og hvor hyggen især er i fokus.

Du kan se flere fine wallstickers til entréen nedenfor.

Top 3 wallstickers til badeværelset

Et badeværelse kan hurtigt blive hvidt og sterilt at kigge på. Ofte er der fliser på rummets vægge, der begrænser muligheden for dekorative input. Væggene bliver nemt kedelige at kigge på, og selvom det ikke er et rum, man opholder sig meget i, må det da gerne se bare lidt mere spændende ud. Selv en blomst på en hylde kan give rummet mere liv. Wallstickers er en sjov måde at bringe væggene til live på – på den måde behøver du ikke undvære billeder på væggen.

Nedenunder ser du vores bedste bud på stilrene wallstickers til badeværelset.

Toilet - Wallstickerland.dk
Foto: Wallstickerland.dk
Vask dine hænder - Wallstickerland.dk
Foto: Wallstickerland.dk
Foto: Wallstickerland.dk

Alle tre wallstickers har simple designs. Med en “Toilet” wallsticker placeret på døren til toilettet, er du sikker på, at dine gæster nemt kan finde dit toilet. Det kan være praktisk, hvis man holder en stor fest eller sammenkomst med mange gæster. På den måde slipper du for at skulle vise vej hver gang.

“Vask dine hænder fordi mor sagde det!” er en sød wallsticker, der husker selv de små på lige at give hænderne en tur under vandhanen. Placer den tæt ved håndvasken, så du er sikker på, at den bliver opdaget, inden man forlader rummet.

“Du behøver ikke børste alle dine tænder…” er en sjov wallsticker, der også er lærerig. Især for de børn, der er ved at lære vigtigheden af at børste tænder.

Du kan se flere elegante wallstickers til badeværelset nedenfor.

Top 3 wallstickers til børneværelset

Wallstickers kan også være rigtig sjove til børneværelset, og der findes et hav af forskellige motiver, der er perfekte til børneværelset. En wallsticker til børneværelset er en fin og anderledes måde at dekorere værelset på, og det giver samtidig barnet noget spændende at kigge på. Find dine favoritter eller lad barnet selv vælge de wallstiskers, som han eller hun vil pynte sit værelse med.

Her får du vores tre bedste bud på finurlige wallstickers til både drenge- og pigeværelset, der med sikkerhed vil skabe sjove stunder.

Pingvinturister - Wallstickerland.dk
Foto: Wallstickerland.dk
Foto: Wallstickerland.dk
Foto: Wallstickerland.dk

Fælles for alle tre wallstickers er brugen af dyr på en interessant måde.

Den første wallsticker med pingvinerne er en sjov wallsticker, der kan bruges til historiefortælling. Man kan nemt forestille sig, hvordan den sidste uopmærksomme pingvin støder ind i den foran, så de alle falder. Denne wallsticker vil helt sikkert frembringe et smil på læben hos de personer, der kigger på den.

Den glade wallsticker med aberne, vil med sikkerhed sprede glæde og hygge på det værelse, hvor de hænger fra deres lian. Både børn og voksne vil smile ved synet af denne.

Den søde wallsticker med får er et fint input til børneværelset. Placer den over børnesengen og tæl får med dit barn, inden de falder i søvn. En både kær og lærerig wallsticker, hvor dit barn kan lære om tal.

Se flere fine wallstickers til børneværelset nedenfor.

Luk menu