Her finder du hele vores udvalg af opskrifter – fra det pikante til det søde. Gå på opdagelse i vores bagværk input og find inspiration til dit næste måltid under mad input. Her er der noget for enhver smag. 

Mad

Det pikante køkken er det daglige køkken. Det er den mad vi kokkererer til vores familie, venner, bekendte – men frem for alt til os selv. Vi forkæler den krop vi har med energi og næring, så vi hver dag har råd til gå-på-mod og kan takle hverdagens udfordringer. Maden er omdrejningspunktet for livet. Nogen ville måske sige, at dette gør køkkenet til vores mekka. Centrum for morgenmad, aftensmad og oftest tilberedningen af frokost, om den så skal med på farten eller nydes ved spisebordet. Vi elsker mad, og derfor vil vi dele alle de bedste opskrifter med dig, så du aldrig skal gå sulten. Vi har noget til ethvert tidspunkt på dagen og til enhver anledning – forret, hovedret, morgenmad, natmad, hvad end dit hjerte begærer. Om du har 2 timer eller 5 minutter bestræber vi os på at kunne fylde se små tomrum ud i din mave med fantastiske madopskrifter.  

Vores bageopskrifter indeholder noget for enhver smag. Her finder du brød, tærter, kager, is, chokolader, slik med mere. Vi bager til den søde og salte tand, og vi elsker at bringe inspiration og liv til dit bagværk. Bagning og desserter er ofte højdepunktet på menuen og som regel også afslutningen på et solidt måltid. Derfor skal det være en god oplevelse. Hver gang man skal bage, bør det gøres med omsorg for både ingredienser og fremgangsmåder. Som sagt, bagning er en videnskab, og vi giver dig al den information du har brug for, til at få dit bagværk til at lykkes hver gang. 

Luk menu