Skab farve på dit badeværelse

Dette indlæg er sponsoreret og indeholder affilierede links. 

Farverige pedalspande fra Hailo

Badeværelset kan være et svært rum at indrette. Som regel er væggene, gulvet og badeværelsesmøblerne holdt i hvid, hvilket hurtigt giver et meget sterilt og lidt kedeligt look. 
Man kan altid forsøge at bryde det hvide med en farverig blomst eller nogle små lysestager, men det bliver ofte et lidt halvhjertet forsøg, der ikke rigtig giver rummet det liv, man ønsker.
Løsningen er derimod at få badeværelsesinteriør i stærke farver, der skaber liv og energi og gør badeværelset lidt mere farverigt.
Dette kan for eksempel gøres ved at udskifte pedalspanden. Langt de fleste pedalspande kommer i rustfrit stål, men hvorfor ikke have en rød, grøn eller sort pedalspand?

Køb din farverige pedalspand hos Roba

 Roba.dk har pedalspande i alverdens farver, designs og prisklasser. Alle pedalspande kommer fra tyske Hailo, der er kendt for deres lækre produkter, der både har fokus på æstetik og funktionalitet. 

Pedalspandene fra Hailo findes i flere forskellige farver og størrelser, så du kan vælge lige præcis den, der passer bedst til dit hjem, til dig og dit badeværelse. 

Rød - den festlige løsning

Denne røde pedalspand fås på næsten alle Hailos pedalspande.  Fodpedalen er bredere end normalt, hvilket gør det let som en leg at benytte den. Derudover har pedalspanden soft-close funktion, så låget ikke larmer, når det lukkes.

Den røde farver er fantastisk flot til ethvert badeværelse og er derfor også den bedste farve, hvis du vil skabe en lidt mere festlig stemning på dit badeværelse. 

Lemon - den friske løsning

Hailos pedalspand i lemon er praktisk og stilfuld, samtidig med at farven er frisk og moderne. Låget er klassisk og fladt og har soft-close funktion, så pedalspanden kan anvendes helt lydløst. Derudover er der monteret gummifødder på undersiden af pedalspanden, så den står fast, og gulvet ikke bliver ridset. Hailo pedalspand i mint er helt klassisk i sit design, mens farven giver et friskt pust til din indretning.
Lemon er en super flot farve, der aldrig rigtig går af mode. Derfor er du også sikker på, at du kan have glæde af denne pedalspand i mange år fremover. 

Vanilje - den diskrete løsning

Pedalspanden i vanilje fås i alle størrelser og flere forskellige former, samtidig med at den er et diskret pust af farve til dit badeværelse. Spanden kan indeholde alt fra 3-44 liter og netop fordi farven vanilje ikke er ligeså iøjefaldende som den ovenstående røde eller lemon, er den utrolig fin til at bryde den klassiske hvide farve på et badeværelse.
Vaniljefarven er derfor til dig, der godt kan lide det hvide look, gerne vil holde badeværelset lyst og stilrent, men samtidig også vil bryde den kolde tone på dit badeværelse.

Sort - til de modige

Har du nogensinde tænkt på at have en sort pedalspand? Sort interiør kan for nogen virke lidt dystert og tungt, men i virkeligheden kan det være rigtig flot på et hvidt badeværelse. En sort pedalspand kommer i den grad til sin ret, hvis du har flere sorte ting stående. Det kan for eksempel være en sort sæbe-dispenser eller sorte håndklæder.
Denne pedalspand er super klassisk med sit flade låg, lille fodpedal og praktiske håndtag. Spanden kan fås i alle størrelser og er derfor perfekt både på badeværelset og i køkkenet. 

Hvid - den tidsløse

En hvid pedalspand passer til det hele. Om dit badeværelse er hvidt i hvidt eller fyldt med sprudlende farver, så kan en hvid pedalspand fra Hailo aldrig virke malplaceret. 
Denne hvide pedalspand fra Hailo er helt enkelt og stilren. Det runde låg og den store fodpedal er klassisk Hailo, og stilen er ren, simpel og ligetil.
Perfekt på ethvert badeværelse. 

Alle de farverige pedalspande fra Hailo kan købes hos roba.dk.
Ved at klikke her, kan du se hele det store udvalg. 

Luk menu