Verdens nemmeste – og lækreste – pasta carbonara

Dette indlæg er sponsoreret og indeholder affilierede links. 

Spaghetti Carbonara – en fryd for smagsløgene. Den er ikke kalorielet, men det betyder kun, at detn smager helt fantastisk. Og så er det nok den nemmeste ret du nogensinde kunne lave. Den indeholder meget få ingredienser – og så kan man jo selv bestemme om den skal krydres lidt med urter eller andet. Det er helt op til dig selv. Her får du ihvertfald grundopskriften på en carbonara, som aldrig går i glemmebogen og bør have et bogmærke i enhver kogebog. 

Verdens bedste spaghetti carbonara

Denne carbonara er helt klassisk, uden dikkedarer, som ellers synes at have overtaget alle de carbonara opskrifter jeg er stødt på rundt omkring. Det kan godt være, at denne opskrift hverken er helt italiensk eller helt original, men det er helt ultimativt den bedste carbonara jeg nogensinde har smagt.

Ingredienser

  • 150 g bacon
  • 250 ml fløde
  • 250 g spaghetti
  • Salt og peber efter smag
  • Evt. revet ost, frisk persille eller basilikum.

Tilberedelse

1) Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.

2) Steg bacon sprødt i en gryde eller på en dyb pande.

3) Tilsæt fløde, salt og peber. Lad den koge op i et par minutter, til fløden tykner og kan hænge ved spaghettien.

4) Vend den kogte spaghetti i flødeblandingen.

TIP: Vend evt. godt med ost i blandingen og kom den i et ildfast fad. Giv det 7-10 minutter i ovnen, så det lige får en sprød overflade.

Servér din carbonara på stilfulde tallerkener fra Chic:

Klik på billedet for at købe denne tallerken på Roba.dk
Klik på billedet for at købe denne tallerken på Roba.dk
Klik på billedet for at købe denne tallerken på Roba.dk
Luk menu